DSC_4408 image
Eendracht ondersteunt:


Sponsorkliks

                

Sponsor Eendracht eenvoudig met Sponsorkliks!


Met sponsorkliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Eendracht, zonder dat het je een cent extra kost!
Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en Eendracht ontvangt geld in de clubkas.

Via de categorieën links in het menu kun je tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Eendracht. En nogmaals, het kost je niets extra!
 
Wil je Eendracht ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via de website van Eendracht. Een kleine moeite maar dit betekent voor Eendracht directe inkomsten. Stel je je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Eendracht een warm hart toedragen.
 
Hoe werkt het?
 
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Eendracht. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Eendracht hier direct van!