serenade Arie Arts ca 1966 1967 image
Eendracht ondersteunt:


Oafers Weekend

 

 

Dit jaar organiseren Muziekvereniging Eendracht en de KPJ hun 34e Oafers Weekend.

Op vrijdagmiddag wordt de kermis geopend en kan jong en oude genieten van de botswagen, draaimolen en de goktent. Op de vrijdagavond zal het Oafers Weekend verder gaan met PartyQuest, een dancefeest voor jong en oud. Artiesten uit de regio zoals Matte Frazzie zullen de avond muzikaal begeleiden. 

Op zaterdagavond zal de inmiddels befaamde Oaferse kermisavond gehouden worden. De laatste jaren wist deze avond alle inwoners van Afferden en omstreken naar de uitverkochte feesttent te lokken en dat zal ook dit jaar weer gaan lukken met een spetterend optreden van coverband SLAMM. 

Op zondag zal zoals eerdere jaren de combinerace en de crazy cross plaats vinden. De crazy cross is een wedstrijd waarin plezier en vermaak voorop staan. Het is verplicht om verkleed deel te nemen. Het tempo is absoluut niet belangrijk, maar jezelf en het publiek vermaken wel. Voor diegene met het leukste-mooiste-gekste verbouwde voortuig en/of orignele kledij, zijn in verschillende klasse prijzen te winnen. Inschrijven kan via www.hetoafersweekend.nl

Na de prijsuitreiking van de Combinerace zal het feest doorgaan in de feesttent. Toegang is gratis!

Op maandag vindt net zoals vorig jaar de Oafers Durpslunch plaats. Deze lunch wordt speciaal georganiseerd voor alle 55+'ers in en rondom Afferden. Aanmelden kan via info@oafersweekend.nl. De kosten voor de Durpslunch worden later bekend gemaakt.

Het Oafers Weekend wordt afgesloten met een ouderwets gezellig matinee in de feesttent. Ook is die dag de kermis voor het laatst geopend! Tijdens het matinee wordt de muziek verzorgd door Feest DJ Jordi. Het matinee is gratis toegankelijk.