Gastenconcert 052 image
Eendracht ondersteunt:


Nieuws

Nieuws >>
Eendracht behaalt eerste prijs
VELDHOVEN - Het fanfareorkest van muziekvereniging Eendracht uit Afferden nam op zondag 26 november deel aan het concertconcours in de Schalm in Veldhoven. Het orkest komt uit in de tweede divisie en na maanden van intensieve voorbereiding waren de muzikanten en hun dirigent Rens van Leeuwen er klaar voor om het concoursprogramma te laten horen aan een 3-koppige jury.
Lees verder
Muziekvereniging Eendracht Afferden presenteert: Maestro!

AFFERDEN – Op zaterdagavond 1 april organiseert Muziekvereniging Eendracht Afferden een Maestro-concert. Vier Afferdenaren en wethouder van Gemeente Druten Gérard de Wildt strijden deze avond om de gouden dirigeerstok.

Lees verder
Eendracht behaalt 1e prijs

Het fanfareorkest van Muziekvereniging Eendracht reise op zondag 6 november af naar Venhorst om deel te nemen aan en muziekfestival, De Jumbocup.

Lees verder
Fanfare Eendracht naar festival

 AFFERDEN/VENHORST - Het fanfareorkest van Muziekvereniging Eendracht neemt op zondag 6 november deel aan een muziekfestival, De Jumbocup, in Venhorst. 

Lees verder
Muzikaal Maas en Waal: Muziekvereniging Eendracht Afferden

Maas en Waal bruist van de muzikaliteit. Vorig jaar belichtten we in een zomerserie een zestal bands. Dit jaar schenkt de Maas&Waler aandacht aan de muziekverenigingen in de regio. Dit keer staat muziekvereniging Eendracht uit Afferden centraal.

 

Lees verder
Spetterend optreden van Eendracht

AFFERDEN - Het was groot feest in Afferden vrijdag- en zaterdagavond. Het fanfare-orkest van Muziekvereniging Eendracht bracht twee Promsconcerten ten gehore.

 

Lees verder
Eendracht L!VE gaat door

AFFERDEN - Het orkest van muziekvereniging Eendracht uit Afferden zet Kulturhus de Meent vrijdag 11 en zaterdag 12 maart op z’n kop met de tweede editie van Eendracht L!VE. 

Lees verder
Allerzielenviering in Afferden

AFFERDEN - Afgelopen zaterdag 30 oktober was de viering van Allerzielen op de begraafplaats in Afferden. Op alle graven werd er een kaarsje geplaatst.

Lees verder
Jeugd Eendracht Afferden maakt promotievlog

Omdat een livebezoek aan de basisschool vanwege corona nog allemaal een beetje ingewikkeld is, heeft de jeugd van muziekvereniging Afferden dit jaar een vlog gemaakt om kinderen enthousiast te maken voor muziek.

 

Lees verder