Gastenconcert 008 image
Eendracht ondersteunt:


Privacybeleid

Privacyverklaring website

Fanfare- en Tamboerkorps Eendracht Afferden Gld. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan ons verstrekt. Fanfare- en Tamboerkorps Eendracht Afferden Gld. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

Fanfare- en Tamboerkorps Eendracht Afferden Gld. verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Fanfare- en Tamboerkorps Eendracht Afferden Gld. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. Fanfare- en Tamboerkorps Eendracht Afferden Gld. verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Op de website van Fanfare- en Tamboerkorps Eendracht Afferden Gld. worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Fanfare- en Tamboerkorps Eendracht Afferden Gld. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Fanfare- en Tamboerkorps Eendracht Afferden Gld. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Fanfare- en Tamboerkorps Eendracht Afferden Gld. heeft hier geen invloed op. Fanfare- en Tamboerkorps Eendracht Afferden Gld. heeft Google geen toestemming gegeven om via verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@eendrachtafferden.nl . Fanfare- en Tamboerkorps Eendracht Afferden Gld. zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.